Sortides professionals
- Elaborar dietes
- Controlar la qualitat de l’alimentació de les persones
- Analitzar els comportaments alimentaris, programar i aplicar activitats que millorin els hàbits alimentaris de la població
- Assessorar a l’esportista abans, durant i després de la practica esportiva
Requisits d’accés
(un del següents)
- Amb la titulació de batxillerat.
- Amb la prova d’accés a grau superior (PAGS).
- Amb la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.
- Amb la prova d’accés a la universitat per a majors de 45 anys.
- Amb la titulació de tècnic de grau mitjà de qualsevol família professional.
- Tenir altres estudis equivalents a efectes acadèmics.
ItineraRis
Els preus inclouen la formació, el material (llibres, material complementari, recursos, classes online en directe, etc.) i els exàmens. No has de pagar res més.
Metodologia
Forma’t en qualsevol moment, des de qualsevol lloc i permet millorar les teves competències professionals, socials i personals.
Supervisió tutorial
Acompanyament docent
Seguiment individualitzat
Flexibilitat
Interactivitat
Autoaprenentatge
Avaluació continuada
Assessorament acadèmic
Equip
Carreras, Sonia
Professora
Dietoteràpia I i II
Graduada en Nutrició humana i dietètica. Màster de Condicionants genètics, nutricionals i ambientals del creixement i del desenvolupament. Postgrau de Coaching en nutrició i salut.
sonia.carreras@sarria.epiaedu.cat
Duran, Irene
Professora
Psicologia alimentària
Llicenciada en psicologia. Màster en Transtorn mental greu. Màster en Teràpia cognitiu social. Màster en Intervenció psicològica en transtorns de la conducta alimentària i la obesitat.
irene.duran@sarria.epiaedu.cat
Garcia, Cristina
Coordinadora
Llicenciada en CAFE. Diplomada en fisioteràpia. Màster de recerca en educació.
cristina.garciap@sarria.epiaedu.cat
Gay, Natàlia
Professora
Formació i orientació laboral
Graduada en ADE i en Turisme
natalia.gay@mataro.epiaedu.cat
Gómez, Sheila
Secretària acadèmica
secretaria.online@escolapia.cat
González, Marina
Professora
Educació sanitària
Organització i gestió de l’àrea de treball
Promoció de la salut i enquesta dietètica
Diplomada en nutrició humana i dietètica. Màster en nutrició i activitat física
marina.gonzalez@sarria.epiaedu.cat
Huguet, Mònica
Professora
Valoració de la condició física
Llicenciada en ciències de l’activitat física i l’esport i diplomada en fisioteràpia
monica.huguet@sarria.epiaedu.cat
Minguela, Víctor
Professor
Cuina saludable
Diplomat en educació social. Curs de formació superior en cuina. Curs de science & cooking
victor.minguela@sarria.epiaedu.cat
Morillo, Marta
Professora
Microbiologia
Control alimentari
Alimentació equilibrada II
Transgènics, ecològics i nous aliments
Indústria alimentària i etiquetatge
Diplomada en nutrició humana i dietètica. Postgrau en obesitat i trastorns de la conducta alimentària
marta.morillo@sarria.epiaedu.cat
Porta, Francesc
Professor
Psicologia esportiva
Llicenciat en psicologia. Màster en psicologia de l’alt rendiment i coaching directiu-esportiu
francesc.porta@sarria.epiaedu.cat
Sánchez, Brus
Tutor
Magisteri i graduat en ciències de l’activitat física i l’esport
brus.sanchez@sarria.epiaedu.cat
Vilageliu, Roger
Professor
Alimentació equilibrada
Mites alimentaris
Alimentació i esport I i II
Dietoteràpia enfocada a l’esport
Diplomat en nutrició humana i dietètica. Màster en nutrició en l’activitat física i en l’esport
roger.vilageliu@sarria.epiaedu.cat
Requisits tècnics
Cal que tinguis un dispositiu amb webcam (ordinador, tauleta o similar) i connexió a Internet
Empreses de Pràctiques
Treballem amb centenars d’empreses repartides per tot Catalunya. Des de l’escola busquem l’empresa que més s’adequa a cada alumne segons la localització, el tipus de feina, els horaris, el sector, etc.
Formació complementària
- Possibilitat de certificar el nivell d’anglès mitjançant titulació oficial.
- Competència digital.
- Aprendre a buscar feina.
Altres serveis
- Participació en les activitats organitzades pel centre (visites professionals, xerrades, etc.).
- Possibilitat de participar en un programa d’Erasmus+.